Az akril legújabb alkalmazása

- 2022-04-21-

Akril bútorokEurópában jelent meg először, és az 1990-es években fejlesztették ki. Az akrilbútorok csak a 21. században értek el jelentős fejlődést.

Csúcskategóriás szállodákban, villákban lakberendezési területen akril bútorokkal találkozhatunk.

Akril asztal Az első ótaakril lapA német Rohm & Haas cég 1920-ban gyártotta, az akril alkalmazása egyre kiterjedtebbé vált. Az akril bútorok először Németországban jelentek meg. 1941-ben egy német kézműves tervezőnek hirtelen eszébe jutott, amikor kiegészítőket tervezett. Ha az akril felhasználható bútoranyagként, az tökéletes lenne.

Az akril bútorok először Európában jelentek meg, és az 1990-es években fejlesztették ki. Az akril bútorok csak a 21. században értek el jelentős fejlődést. Az akril bútorok a lakberendezés területén csúcskategóriás szállodákban, villákban láthatók.
Akril asztal

Amióta a német Rohm & Haas cég 1920-ban elkészítette az első akrillemezt, az akril felhasználása egyre kiterjedtebbé vált. Az akril bútorok először Németországban jelentek meg. 1941-ben egy német kézműves tervezőnek hirtelen eszébe jutott, amikor kiegészítőket tervezett. Ha az akril felhasználható bútoranyagként, az tökéletes lenne. Ezért megtervezte egy dohányzóasztal tervrajzát akril anyag felhasználásával. Tianhou elkészítette a dohányzóasztalt. A megjelenés tökéletes volt, ahogy eredetileg várta, de a szerkezeti kialakítás hiányzott. Eddig,akril bútorokszületett.

KINGSIGN® AKRILmindenféle akril lapra, akril ablakra, akril alagútra, akril tengeri csarnokra, akril akváriumra, akril úszómedencére, akril akváriumra, akril félkész feldolgozó alkatrészekre, akril ragasztó akril ragasztóra, ívelt akril lapra, nagyméretű acry lemezre szakosodott lapbeszerelési szolgáltatás. részletekért kérjük, forduljon a következő telefonszámon: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)